Model 14

Information relating to the Matchless G2 or AJS Model 14 250cc Lightweight
Posts: 7725
Joined: Tue Nov 22, 2005 6:01 pm
Location: UK

Model 14

Postby itma » Mon Jul 28, 2008 9:06 pm

and why won't all these big red error messages go away?

this one

There was an error (Forum2) = Type mismatch, sql=UPDATE PORTAL_FORUM SET F_LAST_POST = '20080728210626', F_LAST_POST_AUTHOR = 96881, F_COUNT = F_COUNT + 1 WHERE FORUM_ID = 26



Edited by - itma on 28 Jul 2008 9:07:26 PM

Member
Posts: 6261
Joined: Wed Sep 01, 2004 12:00 am
Location: WEST SUSSEX UK

Model 14

Postby SPRIDDLER » Mon Jul 28, 2008 10:00 pm

quote:

and why won't all these big red error messages go away?

this one

There was an error (Forum2) = Type mismatch, sql=UPDATE PORTAL_FORUM SET F_LAST_POST = '20080728210626', F_LAST_POST_AUTHOR = 96881, F_COUNT = F_COUNT + 1 WHERE FORUM_ID = 26



Edited by - itma on 28 Jul 2008 9:07:26 PM



Are you sure they don't come free from the Post Office? I've not had any at all.
I poke badgers with spoons.

User avatar
Posts: 213
Joined: Wed Oct 12, 2005 9:45 pm
Location: GLOS UK

Model 14

Postby Youngster » Mon Jul 28, 2008 10:26 pm

It looks like there are some database backend issues that the forum is connecting to. Its probably either an network issue where the hosting server cannot see its sql server or the sql server is maxing out on either processor power or disk space - or sql database size limit.


Luckily, it call all be sorted by spraying the servers with wd40 and then all the errors go away. :)

Edited by - Youngster on 28 Jul 2008 10:27:11 PM
Too many bikes, So little time!!

Member
User avatar
Posts: 1884
Joined: Wed Jan 01, 1997 12:00 am
Location: LEICESTERSHIRE UK

Model 14

Postby bjork » Mon Jul 28, 2008 11:11 pm

quote:

It looks like there are some database backend issues that the forum is connecting to. Its probably either an network issue where the hosting server cannot see its sql server or the sql server is maxing out on either processor power or disk space - or sql database size limit.


Luckily, it call all be sorted by spraying the servers with wd40 and then all the errors go away. :)

Edited by - Youngster on 28 Jul 2008 10:27:11 PM



Yeah, that's what I thought! either that or the freshly ground valves have settled back a bit Maybe you're all letting your computers idle too long? Try water cooling them Mines working fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Using yesterdays technology to create tomorrows problems today

Previous

Return to G2 / Model 14

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests